De vraag

De organisatoren kwamen in eerste instantie bij VLA Films met de vraag of wij ze konden helpen met de online promotie campagne in de aanloop naar dit tech event. Na een aantal gesprekken bleek dat de vraag eigenlijk breder was: “kunnen jullie ons helpen om zowel online als offline, zowel in bewegend als stilstaande beeldcommunicatie, het festival écht neer te zetten als een breed event dat meer is dan alleen technologie?”

Gehele huisstijl

Het International Festival of Technology in Delft is een initiatief van de TU Delft. Een festival met de nadruk op technologie, maar óók op music, art & food. Voor studenten en docenten, maar ook voor allerlei bezoekers uit de stad Delft en omliggende steden.

Aanpak

VLA Films heeft in opdracht van het IFOT een huisstijl doorontwikkeling gerealiseerd waarbij er een breed tool-pakket werd opgeleverd. Met daarin allerlei stijl elementen die gebruikt worden op het festivalterrein zelf, maar ook in de website, de bewegwijzering en meer. Daarnaast ontwikkelden wij de posters, de video teasers voor de social kanalen en de herbruikbare video templates.