3D-printers van Ultimaker

Een van de meest veelbelovende nieuwe bedrijven uit Nederland is ongetwijfeld Ultimaker. In de razendsnel groeiende markt van 3D printen is Ultimaker internationaal een belangrijke speler geworden.

Stories over 3D printen

Van Zweden tot Nieuw-Zeeland en van Portugal tot Canada. Over de hele wereld zijn mensen bezig met 3D printen. Voor Ultimaker maken wij portretten waarin we de gebruikers zelf in beeld brengen. Inmiddels hebben we wereldwijd 40 van deze portretten gemaakt.

The Story of e-NABLE

Dit is Luke, een 8-jarige jongen uit Cincinnati. Hij is geboren zonder linkerhand, maar zijn vader print zelf een nieuwe.

Internationale productlaunch

De wereld van 3D-printers kent een sterk betrokken community. De aankondiging van een nieuw model wordt dus op de voet gevolgd door de fanatieke gebruikersgroepen.

Wij hebben de internationale launch gemaakt, waarbij we commercials maakten voor campagnes voor de Ultimaker 2, Ultimaker 2GO & Ultimaker 2 Extended, Ultimaker 2+ en Ultimaker 3 en Ultimaker S5.

Behind the scenes

Als we in het buitenland een Ultimaker story maken, filmen we meestal met een cameraman en regisseur. Als we een productlaunch filmen schalen we op tot een volledige crew waarmee we ook onze tv-commercials draaien.

De website is gemaakt door Jungle Minds en productfotografie is gedaan door Aad Hoogendoorn.